vrijdag 25 september 2009

Helaas helaas pindakaas


Slecht nieuws!!


De eerder genoemde laptopproblemen zijn helaas niet op tijd opgelost.

Dit houdt in dat ik dit jaar voor het eerst geen weblog kunnen bijhouden.


Ik kan helaas niet anders berichten het spijt me.


Ik kan niet uitdrukken hoe ik hier van baal. Ik heb maanden lang dit log bijgehouden en nu blijkt dat alles voor niks was


Dit is dus naar alle waarschijnlijkheid het laatste bericht op dit weblog.

Volgend jaar gaan we een rondreis maken naar de Westkust en ik beloof dan een weblog met foto's en een verslag van dag tot dag.


Groeten,

Jeroen
3 opmerkingen:

 1. Ik baal enorm met jullie mee, dat zul je wel begrijpen... helaas is het mij ook niet gelukt. Maar het is niet het einde van de wereld. Ik hoop dan ook dat jullie gewoon dagelijks een 'ouderwets' papieren dagboekje bijhouden, en bij terugkomst dit dagboek digitaal maken met bijbehorende leuke foto's !!!! Dan lezen we de berichten gewoon wat later. Maar jullie blog is dan zeker niet voor niets geweest... Hele fijne vakantie! Geniet ervan. Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kop op, we hebben tot nu toe genoten van het naar de vakantie toeleven. De tip van Erwin overnemen en gewoon thuis de vakantie op die manier nog een keertje herbeleven.

  Berto en Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi moppies,
  Erg rot voor jullie, maar vanmorgen hebben we jullie weggebracht, en zitten nu te wachten op een sms je of jullie al geland zijn in washington. Dus asjeblief geniet ervan en Jeroen gewoon bericht blijven geven op je weblog, wel zo gezellig toch.
  Nog maals heellll veeelllllll plezier geniet ervan.
  Hele dikke knuffffffffff.
  Els en Wim.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie!!!