dinsdag 16 juni 2009

Disneyworld

Jarenlang heb ik jullie verveeld met een weblog waarin ik van alles vertelde over Disneyworld. Nu heb ik eindelijk de mogelijkheid jullie een stukje hiervan te laten zien.

Dit is een soort overzicht van Magic Kingdom dit is eigenlijk het "hoofdpark" wat ook sterk lijkt op Disneyland Park in Disneyland Parijs. Dit park was het eerste park wat in "Disneyworld" werdt gebouwd en stamt uit 1971

In 1982 werdt het 2e park geopend EPCOT genaamd. Dit park bestaat voor het ene deel uit Leerzame attracties over nieuwe technologie.

Aan de andere kant van het park staat World Showcase. In World Showcase kun je van Canada naar Mexico reizen terwijl je door Marokko, Frankrijk en Italiƫ loopt. Elf landen hebben hier een paviljoen, waar typische bezienswaardigheden, entertainment, eten en cadeaus uit die regio te vinden zijn. Sommige landen hebben nog een attractie, zoals Canada, Noorwegen, China, The American Adventure, Frankrijk en Mexico.

Afijn kijk maar:

Het 3e park van Disney heet Disney Hollywood studios en komt uit 1989.
Je raadt het al dit park staat volledig in het teken van Films. FILMPJE!!!!

In 1998 is het 4e en tot nu toe het laatste park gebouwd genaamd Animal Kingdom. Dit is geen dierentuin alhoewel er wel heel veel dieren rondlopen maar een park waarin de attracties allemaal in verband staan met de wereld van flora en fauna.

Zo dat waren alle parken die Disney in beheer heeft in Orlando. Veel kijkplezier en tot binnenkort!!!

Groeten,

Jeroen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie!!!