vrijdag 9 oktober 2009

Dag 11: Water zien branden

Ik zal eerlijk zijn: We zitten momenteel heel hard te bedenken wat we dag 11 (dinsdag dus) overdag gedaan hebben. Maar we weten het echt niet meer.

We zijn in elk geval de hele dag in Disney.

S'avonds besluiten we de vuurwerkshow van het studiopark te gaan bekijken. Deze is zeer de moeite waard. Als we tegen de avond honger krijgen wordt besloten dat we pizza eten. Dat is een goede keuze aangezien er een pizza restaurant zit in dit park. Nu heb ik 1 goede tip voor mensen die ooit van plan zijn om naar Disneyworld te gaan (mocht je door dit weblog besmet zijn)......


GA HIER NOOIT IK HERHAAL NOOIT MAAR DAN OOK NEVER NOOIT ETEN!!!!.
Duidelijk zo?

De pizza die je krijgt is koud, klein, vies, vet en duur.

Goed na deze heerlijke maaltijd....oh nee ik vergeet de gemengde salade te vermelden die je bij de pizza krijgt. Dit wil zeggen 4 blaadjes sla met 2 cherry-tomaatjes.

Goed hierna gaan we naar het Amfitheater waar de vuurwerkshow vanavond wordt gehouden. Deze begint over een half uur en als we aankomen is het stadion ook al goed gevuld. We vinden toch een goed plekje en als de lichten uit gaan en Mickey ter tonele verschijnt wordt het stadion helemaal gek. Het is een beetje te vergelijken met het Nederlandse voetbalteam wat een wedstrijd wint. Hier wordt het meubilair trouwens wel heel gehouden. Toch handig.

Wat er vervolgens allemaal gebeurt heb ik al 2 x opgeschreven maar gaat alle woorden te boven. Zou je het geloven als ik zeg dat we water hebben zien branden. Afijn ga het zelf maar eens bekijken.

Normaal gesproken zitten we tijdens deze hele show op de tijd te lettten aangezien de hotelshuttle op tijd wil vertrekken. Dit jaar dus niet ;-))) We kunnen de hele show afkijken en proberen na afloop de overige 2000 mensen in te halen die ook naar hun auto willen..Het lukt aardig.

We slaan kinderen aan de kant. Struikelen over kinderwagens en invalidekarretjes delen hier en daar nog een goed gerichte schop uit en een kwartier later staan we bij de auto whahahahaha
10 min. later staan we in de file op de I4 (de A16 van Orlando).

Als we bij het hotel aankomen vinden we het toch mooi geweest het was een lange dag en het enige wat we nog doen is douchen, koekjes eten en slapen (in die volgorde).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie!!!