zaterdag 3 oktober 2009

Dag 7: Happy birthday to ME!!!

Dit is een sing along!!!

Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday dear Jeroen
Happy birthday to me!!!

Dank u voor het zingen (wel een dag te laat maar ik had niet eerder kans om te typen)

Als we om 9 uur wakker worden heis ik me uit mijn bed en tover een glimlach op mijn gezicht die ik de rest van de dag vol zal moeten houden.

We gaan naar beneden. De bus komt toch pas over een uur dus ik besluit het weblog even bij te werken. Ik stop 20 dollar in de machine, wordt vriendelijk bedankt en kan vervolgens geen verbinding krijgen. Hmmm vreemd. We gaan naar de receptie waar ons verteld wordt dat we pech hebben want de computer is niet van het hotel. Ik vraag van wie ie dan wel is en krijg een telefoon in mijn handen geduwd.?????. Als ik een voicemail krijg hang ik op vraag aan de receptionist of hij het wil regelen en ga de bus in naar Epcot.

Hier aangekomen is het even zoeken maar uiteindelijk krijg ik dan toch mijn Birthday Giftcard (ik mag nu voor 79,- dollar shoppen op kosten van mijnheer Disney) En een button zodat iedereen goed kan zien dat ik jarig ben.

We lopen de hele dag een beetje door Disneyworld heen en iedere 5 min. mag ik weer iemand vriendelijk bedanken voor zijn/haar felicaties. Dit tot groot plezier van Erica. Het leuke van deze button is dat mijn naam hier ook op staat. Ik heb vandaag alle varianten op Jeroen al mogen aanhoren geniet u even mee?
- Geron
- Jerren
- Jason??
S'avonds besluiten we in een restaurant te gaan eten in Hollywood Studios park. Het eten is voortreffelijk. Het valt me op dat er een hoop mensen ook jarig zijn vandaag. Al deze mensen krijgen een taartje met een kaars erop en er wordt voor gezongen...ik voel hem al hangen. Ik probeer nog zo goed mogelijk mijn button te camoufleren maar het is al te laat.

Onze ober probeert stiekem achter mijn rug een taart met bijbehorende kaars te cremeren enals ik brand ruik kijk ik toch achter me. Tralala er is er 1 jarig ik krijg de full monty....taart, er wordt een liedje gezongen, ik mag het kaarsje 2 x uitblazen (wat ben ik toch een bofferd) en ik krijg een kaart van wat Disney-characters.

Na het eten vinden we het mooi geweest en gaan met de bus terug naar het hotel. Op weg hiernaar toe vindt Erica nog een lotgenoot dat wil zeggen nog een Stitch verslaafd persoon. Kleine voetnoot het is een jongetje van 6 jaar maar ze hebben elkaar helemaal gevonden en ik heb geen kind meer aan allebei tot het hotel.

Als ik moe de hotelkamer binnenstrompel kom ik voor mijn laatste verassing te staan. Erica heeft geregeld dat de kamer helemaal versierd is. Balonnen, slingers, taart kortom nogmaals The Whole Lot.

We eten nog een stukje taart en in een melige bui zuigen we een heliumballon leeg. Dit heeft trouwens maar een paar seconden effect maar het maakt het er niet minder leuk om.

Om 11 uur vindt ik het dan toch mooi geweest. Ik heb een top verjaardag gehad maar ben blij dat ik weer op mijn bed lig.

1 opmerking:

 1. :D
  Willem en Corrine vragen zich steeds af waarom ik zo hard zit te lachen ;) hahahaha :)
  mooie verhalen jeroentje :)
  En Erica lachen jij, die arme jeroen van verassing naar verassing sleuren :) goed gedaan meis!
  En nu ga ik weer wachten op jullie volgende verhaaltjes :)
  xx Jolien

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie!!!