dinsdag 6 oktober 2009

Dag 9: NOT A ZOO!!!

Dag 9 besluiten we naar het dierenpark van Disney te gaan. Zoals in alle reclamefilmpjes al wordt benadrukt dit is geen dierentuin...het is een soort van park/tuin met dieren...

Heerlijk zo'n autootje. We kunnen opstaan waneer we willen en vertrekken wanneer we willen.
We staan op ons gemakkie op en als we het tijd vinden stappen we de auto in. We vliegen over de weg naar Disney en binnen 20 min. staan we op het parkeerterrein.

Van hieruit rijdt er een trammetje naar de ingang van het park kan je nagaan hoe groot die parkeertereinen wel niet zijn. We wandelen tot een uurtje of 2 rondt hier en dan hebben we het grootste deel wel gezien. We kunnen nog naar een Lion King show maar daar moeten we nog dik een uur op wachten. En daar hebbben we dus geen zin in. Epcot it is.

We pakken de auto ( ja hoor daar is ie weer) en rijden naar het Magic Kingdom toe.

Kunt u het nog volgen?

Er is vanavond vuurwerk in dit park en aangezien we dat willen zijn besluiten we de auto hier neer te zetten en de monorail te pakken naar EPCOT. Hier aangekomen besluiten we innoventions in te gaan. Dit is een soort gesponserd gedeelte waarin je aan de hand van wetenschappelijke attracties wat meer te weten krijgt. Zo vullen we een spaarvarken (en moeten hem aan het eind weer inleveren) maken we een computerspel van onszelf en gaan op een heuze Segway...ik leg het thuis wel uit.

Dan besluiten we met de boot naar de Boardwalk te gaan. Dit is een soort boulevard van winkels, restaurants e.d. Helaas gaat het grootste gedeelte hiervan pas s'avonds open dus is er nog niet veel te beleven. We kopen wel een ijs(je) we besluiten het maar binnen op te eten omdat het buiten zo warm is dat het ijs spontaan zou smelten.

S'avonds gaan we zoals gezegd naar Magic Kingdom om het vuurwerk te aanschouwen maar als blijkt dat het vuurwerk 1 1/2 uur later begint dan voorspelt besluiten we een andere keer terug te komen.

We gaan met de auto terug naar het hotel en bestellen een pizzaatje

1 opmerking:

 1. hi guys,

  Wat jammer nou dat jullie het vuurwerk niet hebben gezien.Maar er komen nog meer dagen,en dan ook nog de winkels gesloten. Lui volk eigenlijk die amerikanen. Die houden natuurlijk iedere dag een siesta en nemen gelijk de ochtend ook maar mee. Foeiii moest niet mogen.
  Bye the way, ff voor Erica dit, dus Jeroen ff wegwezen jij. Hetgene wat ik wilde doen is gelukt, dan weet jij wel wat ik bedoel he hihii.

  Groetjes van ons en een hele dikke knufffffffffff.
  Els en Wim.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie!!!